Головна НОВИНИ Підприємство Асоціації судових медиків України
Підприємство Асоціації судових медиків України

В грудні 2009 року в нашій державі була поновлена діяльність Асоціації судових медиків України.

З квітня 2010 року Асоціація отримує офіційне право засновувати підприємства, установи та організації, необхідні для виконання статутних завдань. Відповідно, з листопада 2010 року в Київському регіоні починає роботу підприємство Асоціації, яке надає консультативні послуги юридичним та фізичним особам з широкого кола питань стосовно судово-медичної експертизи в Україні.

Якщо Ви не згодні з висновками експертизи

То Ваші заперечення мають бути мотивованими для судових та правоохоронних органів. Цю мотивацію наші фахівці і підготують для Вас, тобто, нададуть всебічну оцінку якості будь-якої раніше проведеної судово-медичної експертизи.

  • Перевіримо або визначимо правильність кваліфікації отриманих тілесних ушкоджень за ступенем тяжкості.
  • Наші фахівці дадуть кваліфіковану оцінку правильності надання медичної допомоги на всіх етапах, а також визначать, чи мала місце «лікарська помилка» та її наслідки.
  • Допоможемо врегулювати медичні аспекти суперечок між страховими компаніями та клієнтом у разі страхування життя та здоров'я.
  • Консультанти підприємства Асоціації, за необхідності, особисто обґрунтовують свій висновок у суді.

Нашi Консультанти

У якості консультантів підприємство запрошує членів Асоціації, судово-медичних експертів Головного бюро судово-медичної експертизи МОЗ України, викладачів, в т.ч. доцентів та професорів, кафедр судової медицини Національної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика та Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, а також інших провідних спеціалістів МОЗ та НАМН.

За результатами дослідження наданих документів Ви отримуєте компетентний, об'єктивний, письмовий або усний консультативний висновок спеціаліста в галузі судово-медичної експертизи.

Лабораторнi судово-медичнi дослідження

Окрім того, підприємство Асоціації надає консультативні послуги з організації та проведення лабораторних судово-медичних досліджень, в т.ч. генетико-ідентифікаційних (ДНК) та токсикологічних.

 

Консультаційні послуги юридичним та фiзичним особам з питань судово-медичної експертизи

(044) 229-83-34
(097) 937-70-84
(097) 387-88-00

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду