Головна

Привітання ювіляру

e-mail Друк PDF

ВІТАЄМО   ЮВІЛЯРА!


З 01 липня 1977 року завідуюча офісом № 2 адвокат Дрозд Валентина Іванівна була зарахована стажистом Чернігівської обласної колегії адвокатів і направлена для проходження стажування до юридичної консультації Новозаводського району м. Чернігова.

З 02 січня 1978 року Дрозд Валентина Іванівна прийнята до складу Чернігівської обласної колегії адвокатів та направлена для роботи до юридичної консультації Новозаводського району м. Чернігова.

24 лютого 1998 року Дрозд Валентина Іванівна призначена завідуючою юридичної консультації Новозаводського району м. Чернігова.

Враховуючи, що цього року виповнюється 40 років членства Дрозд Валентини Іванівни у Адвокатському об’єднанні та 20 років перебування останньої завідуючою офісом № 2 (раніше – Новозаводська юридична консультація), рішенням Президії АО «ЧОКА» від 09 лютого 2018 року завідуючу офісом № 2 Дрозд Валентину Іванівну за плідну організаторську роботу і багаторічну сумлінну працю нагороджено Почесною грамотою і присвоєно їй звання «Почесний член Адвокатського об’єднання «Чернігівська обласна колегія адвокатів».