Головна

Шановні діючі та колишні члени Чернігівської обласної колегії адвокатів! Шановні адвокати Чернігівської області та всієї України!

e-mail Друк PDF

 

Від імені Президії історично першої в Україні колегії адвокатів (створена в листопаді 1922 року) маю честь привітати як діючих та колишніх членів колегії так і всіх адвокатів України з Днем Святого Миколая та Днем Адвокатури!

Щиро бажаю Вам наполегливості та принциповості у боротьбі за відстоювання прав і свобод, загальновизнаних людством планети! Щиро бажаю Вам щастя, здоров’я, родинного тепла і благополуччя!

Незважаючи на те, що в цей день кожен з нас підніме келих шампанського за адвокатуру не в компанії колег, я впевнений що кожен з нас вип’є його за нашу корпоративну єдність.

 

Голова Адвокатського об’єднання «Чернігівська обласна колегія адвокатів»,

завідуючий офісом у справах Європейського Суду з прав людини, почесний професор Віденського Міжнародного університету

Г.Авраменко

 

О святителю Христовий Миколаю! Почуй нас, грішних рабів Божих (імена), що моляться Тобі, і моли за нас, недостойних, Сотворителя нашого і Владику. Виблагай Бога нашого бути милостивим до нас у нинішньому житті і в майбутньому віці, нехай не за ділами нашими, а за Своєю милістю відплатить нам. Визволи нас, угоднику Христовий, від зла, що находить на нас, і вгамуй хвилі пристрастей і бід, що повстають проти нас. Нехай заради святої молитви твоєї не поглине нас напасть і не потопить у безодні гріховній і в болоті пристрастей наших. Моли, святителю Миколаю, Христа Бога нашого, щоб подав нам мирне життя й спасіння і велику милість, відпущення гріхів, а

душам нашим - повсякчас, і на віки віків. Амінь

Останнє оновлення ( Субота, 19 грудня 2020, 10:01 )